Етапи
виробничої технологі
Для того, щоб випускати якісний товар, на фабриці існує певна виробнича технологія.
На першому етапі виробництва відбувається 100% контроль якості вхідної сировини і пакування в атестованій мікробіологічній лабораторії та ВТК.
Особлива увага приділяється якості води. У відповідності до світових стандартів, очиищення та підготовка знаходиться під цілодобовим онлайн моніторингом.
На другому етапі виробництва відбувається виготовлення мас майбутньої продукції:
а) цех виготовленя кремових мас;
б) цех виготовлення піномиючих мас.
Технологічна оснащеність підприємства дозволяє виготовляти продукцію у флаконах, тубах, банках, дой-паках і саше-пакетах різної конфігурованості.
На всіх етапах виробництва відбувається суворий контроль відповідності продукції до затвердженого еталону.
Зберігання матеріалів і продукції відбувається в обладнаних складських приміщеннях з постійним контролем температури, вологості та санітарних умов.
Запроваджена система менеджменту якості забезпечує суворе дотримання технологічних процесів і операцій.